Nyomtatás

Elballagtak az óvodások Balatonfőkajáron

Létrehozva:

A gyermekek jelentik a jövőt, a szülők számára pedig a reménységet. Búcsúztak a ballagó nagycsoportos óvodások az intézménytől Balatonfőkajáron. A nyolc végzős gyermek szeptembertől a település általános iskolájában kezdi meg tanulmányait.

Nyomtatás

Hova tovább vidékről? - továbbtanulási tervek a balatonfőkajári iskolában

Létrehozva:

Nyolcadik félév. A fiatalok ilyenkor határozzák meg, milyen intézményben kívánják folytatni tanulmányaikat. A református általános iskola balatonfőkajári intézményében nyolc végzős diák van. A diákok tanulmányi átlaga kiemelkedő. A legszorgalmasabb gyermek egy pont híján maximális pontszámmal írta meg a matematika felvételi tesztet. 

Nyomtatás

A Gyermekétkeztetési Alapítvány ajándékozott Balatonfőkajáron

Létrehozva:

Balatonfőkajáron a Gyermekétkeztetési Alapítvány jóvoltából személyre szóló ajándékokat kaptak a gyermekek. A település polgármestere köszönetet mondott mindazoknak, akik a karácsony előtti napokban gondolnak azokra is, akiknek kevesebb jut a fa alá.

Nyomtatás

26 millió Ft-os fejlesztés Balatonfőkajáron

Létrehozva:

Balatonfőkajár önkormányzata huszonhat millió forintos fejlesztést hajtott végre a településen. A beruházásra fordított összegből 20 millió forintot az államtól kapták. Utcát aszfaltoztak, járdát építettek, emellett az óvoda nyílászáróit is kicserélték, és egyéb fűtéskorszerűsítéseket hajtottak végre. A fogorvosi rendelő új székkel gazdagodott.

Nyomtatás

Postagalamb kiállítás és verseny Balatonfőkajáron

Létrehozva:

Regionális postagalamb kiállítást és versenyt rendeztek Balatonfőkajáron. Az itt bemutatott versenyzésre szánt értékes galambokat szakmai zsűri szemlézte és értékelte, szigorú szabályok szerint. Az eseményre a település kisiskolás tanulóit is meghívták. 

Nyomtatás

Világbajnoki dobogós repülős páros

Létrehozva:

Felszálltak Balatonfőkajáron és a Sirály kupán majd a Világbajnokságon a dobogón landoltak. Sokszor hasonló apró célterületre kell navigálni a két fiatal repülősnek, akik sok éves rutinnal, de a versenyzésben amatőrként is berepültek a nemzetközi élmezőnybe.

Nyomtatás

Ultrakönnyű repülők versenye Balatonfőkajáron

Létrehozva:

A Balatonfőkajári Repülő Klub 16. alkalommal tartotta meg a Sirály Kupát. A sárkányrepülők és ultrakönnyű gépek viadalára az ország számos pontjáról neveztek. Az eseményen találkozót is tartottak a forgószárnyas kisrepülőknek. A verseny jó bemelegítés volt az augusztusi világbajnokságra, amit hazánkban rendeznek meg. 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.