Nyomtatás

Családi páros teniszverseny

Létrehozva:

Szeptember 19-én megtartották a hagyományos családi páros versenyt az Angyal József Tenisz Klub szervezésében. A balatonfűzfői egyesület minden évben megszervezi ezt a közösségépítő rendezvényt. Ezen az eseményen adták át az Angyal József TSE Örökös Klubtagsági elismerést.

Nyomtatás

Adakozásból két defibrillátor Balatonfűzfőn

Létrehozva:

Civil kezdeményezésre, adakozásból, az önkormányzat és a Balatonfűzfőért Alapítvány támogatásával két életmentő készüléket vásároltak Balatonfűzfőn. Az eszközök a nyári időszakban a strandokon, szezonon kívül a rendelőben és a tűzoltóságon lesznek. Az átadó ünnepségen megfogalmazták a jelenlévők, hogy több oktatást is szerveznek majd, hogy az emberek merjék és tudják alkalmazni az újraélesztést ha szükséges. A továbbiakban még két defibrillátort szeretnének beszerezni.
Nyomtatás

Első Kelet-Balatoni Kistérségi Ki-Mit-Tud?

Létrehozva:

Szavalat, ének, tánc, zene. A Kelet-Balatoni térség tehetségei mutatkoztak be az első kistérségi Ki-Mit-Tud-on. A balatonfűzfői Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében megtartott eseményre nagy volt az érdeklődés.
Nyomtatás

Felújítják a „Floridát” Balatonfűzfőn

Létrehozva:

Az Angyal József Teniszklub bitumenes pályái – amiket a köztudatban „Florida” néven hívnak, felújításra szorulnak. Az egyesület idén pályázati forrást nyert el a pályák rendbetételére, hogy azok alkalmasak legyenek a teniszszezon meghosszabbítására. A hagyományos őszi családi kupán elismerték Töreky Károly több évtizedes – az egyesületért végzett tevékenységét.
Nyomtatás

Kutatók éjszakája Balatonfűzfőn

Létrehozva:

A Kutatók Éjszakája európai rendezvény azzal a céllal jött létre, hogy bemutassa és vonzóvá tegye a kutatói életpályát. A 2005-ban indult kezdeményezéshez 2006-ban Magyarország is csatlakozott. Idén a téma iránt érdeklődők Balatonfűzfőn is csatlakozhattak az eseményhez a Balaton Csillagvizsgálóba.
Nyomtatás

Színházi bemutatók Balatonfűzfőn

Létrehozva:

Először ad színdarabokat a Veszprémi Petőfi Színház Balatonfűzfőn. A Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében legelőször a Jövőre veled, ugyanitt első részét mutatták be, szép számú közönség előtt, akik szűnni nem akaró vastapssal hálálták meg a színvonalas előadást. Ősszel még két darabot láthatnak a nézők, október 15-én a Hamu és gyémánt, november 25-én a Bor, mámor, szerelem kerül bemutatásra.
Nyomtatás

Szüreti felvonulás és mulatság Balatonfűzfőn

Létrehozva:

Idén is jól sikerült a szüreti mulatság Tobrukban. A „Csebszaltó” Nyugdíjas Klub szervezésében lezajlott eseményen idén is volt felvonulás a településrész utcáin, majd az óvoda udvarán jó hangulatú dáridóval ünnepelt a közösség. A rendezvény célja, hogy a helyiek közelebb kerüljenek egymáshoz.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.