Nyomtatás

Átadták a csajági óvoda felújított épületét

Létrehozva:

A Csajági Egységes Óvoda-Bölcsőde épületének belső felújítása is megtörtént. Közel 20 millió forintnyi beruházással, európai uniós támogatásból valósították meg a terveknek megfelelően. Az átadó ünnepségen részt vett a térség országgyűlési képviselője, aki újabb pályázati sikerről számolt be. Eszerint az óvoda konyhájának modernizálása is elkezdődhet.

A tudósítás megtekinthető híradónkban.

Nyomtatás

Megépül a csajági bekötőút

Létrehozva:

Több mint tíz éves álma válik valóra a csajágiaknak. Jövő hét elejére elkészül a települést a 711-es elkerülő úttal összekötő szakasz. Az 54 millió forintos beruházás pályázatok és támogatások híján összefogással valósul meg.

Nyomtatás

Falunap Csajágon

Létrehozva:

A hagyományokhoz híven idén is megtartották a Csajági Falunapot. Az önkormányzat szervezésében változatos, színes programokkal várták az érdeklődőket. A legkisebbektől az idősekig mindenki talált magának megfelelő időtöltést és szórakozási lehetőséget. A falubeliek mellett sokan érkeztek a környező településekről is. Újdonságnak számít, hogy az idei évben főzőversenyt is tartottak.

Nyomtatás

10 éves jubileumát ünnepelte a csajági református iskola

Létrehozva:

Tíz éve működik a csajági iskola a református egyház fenntartásában. Ezt ünnepelték a tavaszköszöntő jubileumi rendezvénnyel. Az iskola, a család és a templom összetartozását tükrözte az évforduló.  Az iskola diákjai kulturális műsorral készültek, majd a hálaadó istentisztelet után hagyományőrző csoportok fellépésére került sor. 

Nyomtatás

Új igazgató és iskolarendőr a Csajági Református Általános Iskolában (videó)

Létrehozva:

A nyáron több személyi változás is történt a Csajági Református Általános Iskolában. A korábbi igazgató lakóhelyén, Székesfehérváron kapott állást, így egyik helyettesét bízták meg egy évre az intézmény vezetésével. Változott az iskola rendőrének személye is, aki nemrég mutatkozott be a diákoknak. 

Nyomtatás

Kopjafát avattak a csajági iskola udvarán (videó)

Létrehozva:

A trianoni békediktátum és a nemzeti összetartozás napja alkalmából témanapot rendezett a Csajági Református Általános Iskola. Az esemény keretében kopjafát is avattak az intézmény udvarán. Az alkotást az iskola egy korábbi tanulója készítette és ajánlotta fel. 

Nyomtatás

Felavatták a csajági szociális házat (videó)

Létrehozva:

Hétfőn hivatalosan is felavatták a csajági szociális házat. A korábban romos épületrészt egy Balatonkenesével és Balatonfőkajárral közös Uniós pályázat részeként újíthatta fel az önkormányzat. A beruházás több mint 16 millió forint értékben készült el. 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.