Nyomtatás

Baleseti helyszínelők vetélkedése Csopakon

Létrehozva:

Precíz munkát, nagy odafigyelést igényel a helyszíni nyomrögzítés. A lefojtatott eljárások, esetleg a bírósági ítéletek miatt emberi sorsok múlnak az alaposságon. A baleset helyszíne nem az a terület, ahol el lehet mélázni – fogalmazott Máltai Attila baleseti helyszínelő. Csopakon az Országos Rendőr-főkapitányság központjában tartották meg múlt héten a 26. Országos Balesethelyszínelő verseny regionális döntőjét.

Nyomtatás

Csopaki Olaszrizling konferencia

Létrehozva:

Az Olaszrizling népszerűsítését három évvel ezelőtt hirdették meg Csopakon. Az évente megtartott esemény komoly szakmai találkozóvá nőtte ki magát ez idő alatt. Harmincöt borászat dolgozik a Kárpát-medence borának népszerűsítésén, mely a Balaton legfőbb nedűjének számít. Idén már Szlovákiából is képviseltette magát három vendégborászat.

Nyomtatás

Gyermeknevelési tanácsadás Csopakon

Létrehozva:

A gyermeknevelés sarkalatos pontjaira hívta fel a csopaki szülők figyelmét a református általános iskola előadása. Köznevelési szakértő segítségével próbálták rávezetni a szülőket az egyes magatartásformák fontosságára, melyek kihatnak gyermekük fejlődésére. A család kiegyensúlyozottságát, következetességét és az érzelmi biztonságot hangsúlyozta az előadó, aki a pedagógusi és szülői nevelési módszerek közös céljaira is rávilágított.

Nyomtatás

Felújították a csopaki Mandulavirág Óvoda épületét

Létrehozva:

Megújult körülmények közt még jobb ovisnak lenni. Felújították a gyerekek és pedagógusaik örömére a csopaki Mandulavirág Óvodát. A belügyminisztérium támogatásából vált szebbé és gazdaságosabbá a közintézmény épülete.

Nyomtatás

Virágos Veszprém megye díjátadó

Létrehozva:

Kivirult a megye. 57 település vett részt az idei tiszta és virágos Veszprém megyéért versenyen. A gyomtalanítással, vízelvezető árkok rendbetételével és a virágosítással járó megmérettetésen Balatonalmádi, Alsóörs és Csopak is a legeredményesebbek között végzett.

Nyomtatás

Ranolder nap Csopakon

Létrehozva:

Egy napra újra birtokba vehették a csopakiak és a látogatók a Ranolder kastélyt. A 60 éve talaj és növénytani intézetként funkcionáló ingatlan területén kiállításokon és könnyű zenei koncerten vehettek részt az érdeklődők.

Nyomtatás

Csopaki Heppiend programok

Létrehozva:

Nyárzáró fesztivált rendeztek a hétvégén a csopaki strandon. Negyedik alkalommal lett Heppiend a vége a szezonnak. Változatos programokkal várták a szervezők a közönséget.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.