Nyomtatás

Húsvéti ételek: tojás, sonka, kalács

Létrehozva:

Húsvét elhagyhatatlan ételei a tojás, a sonka és a kalács. De mit is jelentenek, és hogyan készíthetjük el őket? Azt gondolnánk, hogy a főt tojást nem lehet elrontani. Azért nem árt, ha végigvesszük a lépéseket, hogy gondtalanul élvezhessük az ünnepi asztal étkeit. 

Nyomtatás

Nagytakarítás bográcsos ebéddel Balatonakarattyán

Létrehozva:

Közösségi nagytakarítást szervezett szombaton a Balatonakarattyai Nyugdíjas Klub Egyesület. A munka után a jutalom sem maradt el: az akcióban résztvevőket az önkormányzat udvarán bográcsos gulyással, frissen sült kaláccsal és pogácsával várták.

Nyomtatás

Szemétszüret Balatonfűzfőn

Létrehozva:

Szemétgyűjtési akciót szervezett szombaton délelőtt a Balatonfűzfőért Alapítvány. A közel ötven önkéntes három helyszínen, több kilométernyi területet tisztított meg az illegális hulladéktól..

Nyomtatás

Költészet Napja

Létrehozva:

Országszerte irodalmi előadóestekkel, könyvbemutatókkal, költőtalálkozókkal, koszorúzásokkal, közös versmondásokkal, filmvetítésekkel, rendezvényekkel tisztelegnek a magyar líra előtt Magyarországon és a határon túl is. Térségünkben is számos rendezvényt tartottak és tartanak. 

Nyomtatás

Június végén rendezik az Everness Fesztivált Alsóörsön

Létrehozva:

Június végén ötödik alkalommal rendezik meg az Everness Fesztivált Alsóörsön a környezettudatosság és az egészséges életmód jegyében. A hatnapos rendezvénysorozat csaknem 600 programot kínál a látogatóknak.

Nyomtatás

Kezdeti lehűlés után ismét melegszik az idő

Létrehozva:

Erős széllel, lehűléssel, borúsan, esősen kezdődik a hétvége, a leghidegebb órákban fagypont körüli értékekre is készülni kell. Aztán ismét egyre több lesz a napsütés, és néhol már 20 Celsius-fok körüli meleg is lehet

Nyomtatás

Endrődi Szalon Alsóörsön

Létrehozva:

Az Endrődi Szalon legutóbbi vendége Kovács Endre fotóművész volt. Alsóörs és a környék jellegzetes alakja most életéről, munkásságáról és a művészetről beszélgetett Somorjai Horváth Piroskával.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.